Referenties, om u een beeld te geven van Anja en haar manier van werken:

“Ik heb Anja Beckmans leren kennen in de tijd dat ik locatieleider en leerkracht was van basisschool De Ark te Doesburg in de periode 1996-2007. Haar werkzaamheden waren heel divers: alle voorkomende bureauwerkzaamheden en assisteren bij de vele activiteiten die in de school werden georganiseerd. Anja is erg goed in organiseren, is accuraat, punctueel en doortastend. Ze werkte op vrijwillige basis een aantal dagen in de week en……. altijd met een goed humeur. Een erg prettige collega om mee samen te werken.”
José Lurvink
Locatieleider en leerkracht voormalige basisschool de Ark-stad, Doesburg


“Ik ken Anja vanuit het Jeugd- en jongerenwerk binnen de Protestantse Gemeente Angerlo – Doesburg.
Anja is enthousiast, gedreven en een échte “Pietje precies”. Ze beschikt over een groot organisatietalent en houdt daarbij de touwtjes stevig in handen. Ze is een gastvrije Duizendpoot.”
Stefan Bos
Docent / Opleider SNS Bank


Ik ken Anja al vele jaren, onder meer als mede organisator van de activiteiten van Stichting Babel in Doesburg. Anja is binnen deze stichting betrokken bij het opzetten van grootschalige musicals als Esther, Ruth, Jacob en Mozes. Maar ook bij het organiseren van activiteiten als “Kerst buiten de Kerk” en een “kerstwandelroute”. Anja weet met een groot enthousiasme mensen in beweging te krijgen. Maar Anja weet dit ook goed en strak te organiseren. Als secretaris van Stichting Babel zorgt zij voor de contacten naar alle stakeholders. Anja is een enthousiaste dirigente van projectkoren en het koor Follow Up. Zij is in staat om koorleden boven zichzelf uit te laten stijgen.”
Beeuwe Rozema

Senior Credit Officer SME/PWM at Deutsche Bank Nederland N.V.